Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2010 19:57 - Пиянски секс – оргии с мъже и жени организирал алтернативният Неврокопски владика Гервасий !
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 2135 Коментари: 0 Гласове:
0



Покаял се грешник от алтернативния синод разказва изумителни срамни подробности от битието на бившия си началник – Неврокопския митрополит Гервасий. Алтернативният владика заедно с други свещеници и светски лица участвал в шумни запои и оргии почти ежедневно противно на обета му като монах за венчавка с Бога, което означава отказ от светските и плътски удоволствия.

В обширно интервю за вестник „Шоу” Румен Попски  подробно разказва за непристойните подвизи на владиката Гервасий, чието светско име Георги Патъров. Заедно с една група свои сподвижници, изхвърлени от официалната Източноправославна българска църква владиката прескачал редовно до Гърция. И чукал от врата на врата на митрополити и епископи. Там също Светият синод, както и в България не е един, а са няколко.

Гервасий най-редовно лъжел, че събира пари за строителството на нова църква на алтернативния синод в България, но парите все не стигат и събира дарения. И представителите на Бога в Гърция развързвали кесията. Кой по хиляда, кой по пет хиляди, кой по петстотин евро. Нашият герой обаче imageбил много активен и не спирал с просията си. Проучва кой синод в Гърция е по-богат и се прицелва в него. А на всички заявявал предаността си с едно и също изречение: „Ние сме с вас”. Като събере достатъчно пари групчката се завръща в България , хвърля  расата и го удря на живот. Денонощно се пие и яде, докато парите не свършат и не започне поредния епизод на операцията „строителство на църква”. Очите на гръцките свещеници обаче явно вече са прогледнали, защото щом се появи пред вратата им българин в расо, не го допускат дори през вратата и го отпъждат с думите: няма пари!

image

За фон на оргиите Гервасий подбирал и по-нестандартни места

Но това не е единственото геройство на гей дружинката, както ги нарича Попски. Титулярите на компанията, все мъже, се обръщали един към друг с впечатляващите думи „А ма, парцал” и си имат съответно и женски прякори. Например архимандрит Тимотей се казвал Радка и други подобни все в женски род. Попски станал свидетел на срамна сцена, разиграла се пред през миналата година в Банско в присъствието на хора от Черна гора. Те поназнайвали български език. Та тази Радка се обръща към един от тях със следния незабравим израз: „Ша са изповядваш ли, ма парцал?” Сякаш гръм поразил човекът отсреща. Самият Гервасий казва за себе си не без гордост: „Аз не съм гей, аз съм курварин”. За оргиите с жени – естествено, се подразбира.

Такива ми ти хора се представят за посредници между човека и Бога. При това от синод, който имаше претенциите да бъде алтернатива на продажните попове, свързани с бившата ДС от официалния синод. И после се чудим, защо църквата и в частност – нейните служители, не са никакъв фактор в България – нито в светско, нито в духовно направление… skandalno.net




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6180896
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833