Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2018 00:56 - СВЕТЪТ В КВАНТОВИЯ ПРЕХОД – ЧАСТ ІV-V-та
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1579 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ЗАЩО НЕ ГОВОРЯТ У НАС ЗА КВАНТОВИЯ ПРЕХОД?  РУСНАЦИТЕ ЕЖЕДНЕВНО БЪЛВАТ ИНФОРМАЦИЯ, НА ЗАПАД МАСОВО ПОДГОТВЯТ ХОРАТА И СЕ ПРЕДВИЖДАТ ПРЕВАНТИВНИ МЕРКИ...
ЧАСТ ІV

До сега ние отговаряхме за постъпките си, а сега ще се учим да отговаряме за мислите си!

Как се случва това в действителност? Старите пакети неврони – това са всички материализирани навици, вградени в кръвта и плътта ни и работят на автопилот. Всичко, което сме свикнали да правим от детството си, го правим механично и несъзнателно. Тези действия вече са материализирани и ги извършваме без да забележим как.

Забелязва се псевдо загуба на памет. Тя настъпва тогава, когато човек не изпитва никакво външно въздействие. Например, седите на пейката или вкъщи спокоен и изведнъж – нищо не помнит. Това продължава миг – 3-5 секунди и отново се връщате към редовния си живот. Но при това, във вас се изключват някакви стари пакети, стари знания. Те вече не ви трябват, а са голям енергиен баласт. Псевдо забравянето освобождава място за новото. В нужният момент освободеното място се запълва от нещо ново – вие просто започвате нещо ново. Идва Яснознанието. До Прехода това го нямаше. Ние трябваше да преминем през някоя школа за да придобием опит, да натрупаме знания, а сега получаваме този опит от само себе си – като подарък!

До определен момент вие не знаете какви нови знания още притежавате, но при наличието на определена ситуация започвате да се ползвате от опита, който сте получили наготово. Икономисва се време, сили и още много неща… И започвате да виждате всяка ситуация не само от една страна, а от няколко страни. И я виждате не с цел да я осъждате, а просто като информация.

Разберете, че когато при вас настъпи псевдо забравяне или нещо от рода на склероза, приемете го абсолютно спокойно и знайте, че това не е болест, а Планетарен Преход.

И това е само първият етап.

Ивичестото тяло в мозъка контролира координацията на мускулната активност. Преди можеше човек да седи и да си клати краката без да мисли за нищо – клати и клати. А след Прехода започваш да осъзнаваш – аз защо си клатя краката? Така не ми е удобно. Вече има други връзки в мозъка, промениха се аксоните, други са нервните импулси. Не са лоши, просто са други.

Водород и протон - са едно и също нещо. Водород се съдържа във всяка органика. Нефтът е въглеводород. Ако налеем в бурканче малко нефт и го поставим на слънце до прозореца, след известно време той ще се превърне в чиста вода. Вода на ново, тънко ниво – кипяща субстанция, но не е вряла. Просто новият водород мигновено пренастройва структурата на водата. Нейната формула беше Н2О, а сега тя се колебае.

Когато мислите ни са спокойни, водата приема една формула, когато съзнанието ни е активно, водата приема свойствата на друга формула. Тези промени могат да станат за секунда, като веднага се променя цялата биохимия, метаболизма на клетките става съвсем друг. Цикълът на Кребс се променя. Той представлява енергийна мелница – там където е необходимо, се отделя водород, а където трябва се поглъща. Акогато водорода е друг, значи и биохимията е друга. Лекарите знаят това много добре. Доколкото протонът е друг, промени се симетрията в атомното ядро. А щом е друга симетрията в атомното ядро, вече е друго и молекулярно вещество! И всичко това започна през есента на 2013 година.

Отначало имаше съмнения от рода: „сигурно е грешка” Тогава бяха единични случаи, а сега са като лавина!  

ЧАСТ V

Фармаколозите забиха тревога, защото фармакологичните препарати изведнъж станаха вредни. Много фармакологични компании забиха тревога, защото се налага да спрат конвейерите си в пълния смисъл на тази дума. Да спрат да произвеждат продукция, а това е бизнес, това са пари.

Това касае икономиката. Формално се промени само атома на водорода, а той повлече след себе си цялата икономика. Никой не предполагал това.

За всичко е виновен Квантовият Преход.

Съответно се промени и поведението на урана. Той вече има други изотопи и се разпада по друг начин. Това се отрази на атомните станции. Никакви взривове и никакво повишаване на радиацията, просто уранът започна да живее по-малко от преди. Ако преди периода му на разпад беше 235 години, то сега се разпада за две години. Или трябва да се презарежда по-често или станциите ще преминат на друг вид гориво.

До скоро ни съветваха да развиваме интуицията като помощник  между 3-то и 4-то измерение на Световете. Сега интуицията може да ни даде цял спектър от решения и иди разбери, кое от тях е вярното – можеш да се объркаш. Вече трябва да развиваме едно по-дълбочинно чувстване.

Всичко това създава НОВИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ СЪС СВЕТА. Ние изразяваме намерението си и Вселената започва да създава за нас събития, които водят до изпълнение на нашите желания.

Възниква въпросът, как да постигнем това? С думи, с мисъл...?

Мозъкът също започва да се променя. Двете полукълба започват да се срастват. Мозъчните гънки вече започват от едната половина и преминава в другата. Формира се друг мозък. Той сияе с цветовете на дъгата. Някой го виждат, но още по-добре го показва аурокамерата. Мозъкът не сменя просто излъчването си, а той става дивергентен, т.е. действа по непознат начин, извеждайки ни от задънена улица. Действа като типичен инсайдер (инсайд — озарение). Озарение на мига, точно тук и сега.

Това е също от серията Божествени подаръци. Трудно е да се обяснят по друг начин, идват просто така, отгоре. То не се случва някъде там, а точно тук, точно с нас. 








Гласувай:
3



1. samorasla - В тубата има много информация - четете, молим ви!
19.03.2018 10:35
Академик Валентина Миронова - изявление от 12 март 2018 г. обръща внимание, че става въпрос за промяна на електромагнитни полюси на земята, а не за физически. Протичащите събития, свързани с квантовия преход се дължат на повишени стойности на вибрационни честоти, които ще се усетят в различна степен от хората. Това са индивидуални преживявания в зависимост от вибрацията на индивида. Понякога ще се усетят като физически неразположения, друг път като психическо напрежение, а ще има и хора, които няма да усетят нищо.Променя се енергийното поле на планетата, което ще доведе до промени на физическо ниво, но никой не е сигурен как точно ще се случи, тъй като зависи от нивото на съзнание на човека като единица и от общото ниво на съзнание на човечеството - като цяло.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2515979
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031